20 Şubat 2009 Cuma

Siirt Valisi Necati Şentürk özel hastaneyi ziyaret etti

Siirt Valisi Necati Şentürk yeni Medlife Özel Hastane Ziyaret, yetkililer bilgi aldı. Emniyet Müdürü Ali Aydın ziyaret Cuma da vardı.
Hastanede ziyaret Valisi Şentürk, muayene istek ve vatandaşların şikayetleri tüm parçaları Gönderen duyulabilir ve tarihi de arzu etmektedir.



Cengiz Üstün Medlife Başkan Hastanesi Yöneticisi Dr Bedrettin Başhekim serin. Valisi Kaplan peşin hüküm Şentürk tarafından, sağlık dikkat yatırım çağrısında rapor, hastane ve tebrik kurucusu oldu.



Necati Şentürk en iyi hizmeti aşağıdaki hastane müdürü Bedrettin Serin onlara vermeye çalıştığınız duyduğu memnuniyeti, "Sağlık teknolojisi alanında, ifade Valisi ziyaret etmek." Sizin memnuniyeti hedefimiz "hareketi, Siirt en kaliteli hizmet sloganıyla ve vermek için çalışıyoruz." Dedi.

Kaplan, hastane, modern tıbbi cihazlar ile vatandaşlar için, sağlık hizmetlerinin kalitesini sağlamak için donanımlı başhekim "peşin hüküm mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bağlamda, Sayın vali ziyaret bize" ahlaki ve güç verdi . Ben konuşuyordum.



Hastanede çalışan toplam 200 personel 75 yatak kapasitesi tasarlanmıştır. Medlife kadınların içinde Hastanesi acil departmanı gibi doğum, dahiliye, üroloji, Otolaryngology, genel cerrahi ve çocuk kliniği bulunmaktadır. Hastanede tüm ameliyatları Of açıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder