20 Şubat 2009 Cuma

Siirt Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Tamamlandı

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül hizmete giren Atık Su Arıtma Tesisini^ kamuoyuna tanıttı.
Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül hizmete giren Atık Su Arıtma Tesisini- kamuoyuna tanıttı.Basın mensupları ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kasım Keremullah Ceylan ve İl Başkanı Bayram Kızılay’ın da katıldığı tanıtım da tesis gezildi. Tanıtımda birde su testi yapıldı.Birinde arıtılan su diğerinde ise gerçek şişe suyu bulunan iki şişe gösterilerek hangi şişedeki arıtılan su olduğu sorgulandı.

Tesisin gezilmesinin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mervan Gül, 9.3 milyon Avro tutarındaki tesisin Türkiye eşi çok az tesislerden biri olduğunu belirtti.Başkan Gül “Türkiye genelinde bu kapasitede, bu teknolojide tesis azdır.Böyle bir tesisi Siirt’e kazandırmaktan çok mutluyuz.Bu tesisin her yönünü değerlendireceğiz.Saniyede 600 litre suyu arıtma kapasitesine sahip olan bu tesis üzerinde hidroelektrik santrali kuracağız.

Böylelikle arıtma tesisinde ihtiyaç duyulan enerjiyi elde edeceğiz.Ardından bu suyu tarımda kullanılmak üzere satacağız.Şimdiden isteklileri var.Bu ay yapılacak belediye meclis toplantısında bu suyun satılması kararını alacağız ve fiyatını belirleyeceğiz.Arıtma tesisinden elde edilen çamuru da gübre olarak önce parka ve bahçelerimizde kullanacağız.Artanı da çiftçimize satacağız.” Dedi.

siirtte.net

1 yorum:

  1. İstanbul Nakliyat Taşımacılık Firmaları Arasında Bambaşka bir firma sizleri bekliyor sizde istanbul nakliye işlerinizi yaptırmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin. Gün geçtikçe daha fazla artan rekabet sahte firmaların istanbul evden eve işlerini kolayca yaptırmak isterseniz iletişim alanında bulunan numaralardan bizleri arayabilirsiniz..

    Evden Eve Nakliyat Nedir Nasıl Yapılır ?

    Evden eve nakliyat ev taşımaktan nefret eden insanların kolayca eşyalarını taşımak için hizmet aldığı bir sektördür . Bu sektör türkiyede artık gerçekten büyük bir öneme sahip olmuştur..

    Sizde eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını istiyorsanız evden eve nakliyat hizmetlerimizden yararlanın..

    İstanbul Evden Eve Nakliyat Nedir ?

    İstanbulda nakliyat işlerinizin güvenli ucuz ve sağlıklı bir şekikde yapılmasını istiyorsanız hemen bizlerle iletişim kurun.

    İstanbulda nakliye firmaları arasında yaşanan rekabet gün geçtikçe zirvelere çıkmaktadır. Sizde bu rekabetde mağdur olmak istemiyorsanız sizlere ucuz fiyat veren firmalara güvenmemeniz gerektiğini sakın unutmayın ! Çünkü İstanbul Evden Eve Nakliyat kolay bir iş değildir..

    Eğer istanbulda taşımacılık işlerini yaparken güvenilir firma bulma korkusu yaşamak istemiyorsanız bizimle iletişime geçin. Yılların vermiş olduğu kaliteli hizmet anlayışını müşterilerimizin eşyalarını

    istanbul evden eve nakliye



    Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat

    Şehirlerarası evden eve nakliyat - Şehirlerarası evden eve taşıma hizmetleri bizim işimiz. istanbul merkezli olan firmamız tüm Türkiye genelinde ilden ile evdeneve nakliyat hizmetleri vermektedir, Merkezimiz istanbul şehirlerarası nakliyat gibi birçok ilde faaliyet göstermektedir. ankara şehirlerarası nakliyat ankara istanbul. izmir şehirlerarası nakliyat izmir ankara istanbul. antalya şehirlerarası nakliyat antalya ankara izmir istanbul. adana şehirlerarası nakliyat adana ankara istanbul izmir. samsun şehirlerarası nakliyat samsun ankara izmir istanbul. istanbul şehirlerarası nakliyat merkez şubelerimiz türkiyenin her yerine ilden ile 7/24 şehirlerarası nakliyat hizmeti vermektedir.

    Şehirlerarası evden eve nakliyat - Şehirlerarası nakliyat fırsat paketi: şehirlerarası evden eve nakliyat, şehirlerarası evden eve taşıma, şehirlerarası ev taşıma, şehirlerarası eşya taşıma,Hizmetleri için Şehir içi Nakliyat 3 Gün Şehirlerarası Nakliyat 7 Gün Uluslar arası nakliyat 15 Gün Önceden bize ulaştığınız takdirde Bosel Nakliyat Şirketi kusursuz kaliteli hizmet anlayışı son model özel evden eve taşınma araçları Türkiye’nin, dünyanın neresinde olursanız olun şehiriçi nakliyat,

    YanıtlaSil