20 Şubat 2009 Cuma

AKP Siirt'te Seçime Start Verdi

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Kasım Ceylan, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, amaçlarının hizmetlerde devamlılık, kararlılık ve katılımcılığı sağlamak olduğunu söyledi.
Öğretmenevindeki toplantıda konuşan Ceylan, yerel yönetimlerin görevinin, kent toplumu oluşturan bireylerin ortak çıkarları doğrultusunda, günlük yaşam ve eğitim kalitesini yükseltmek için gerekli kararları almak ve bu hizmetleri gerçekleştirebilecek ödeneği sağlamak olduğunu belirtti.



Yerel yönetimlerin halkla iç içe bulunmalarının son derece önemli olduğunu dile getiren Ceylan, sorunların ne olduğunu saptamak ve çözüm meselelerini tartışmak yerine, halkın arasına karışarak çözüm üreteceklerini anlattı.



Ceylan, hizmette, üniversite, kamu kurum ve kuruluşları, meslek kuruluşları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, iş dünyası, basın ve toplumun diğer dinamikleriyle de diyalog ve uzlaşı içinde katılımcı bir yaklaşım sergileyeceklerini vurgulayarak, "Alçak gönüllü, olduğu gibi görünen, ayrımcılık yapmayan, insana insan olduğu için değer veren ve sürekli halkla iç içe olacağım. Her zaman dinleyen ve çözüm arayışları içerisinde olacağım." dedi.



Birlik ve beraberliğe de vurgu yapan AK Parti Belediye Başkan adayı Kasım Ceylan, şehirlisi ve köylüsü ile insanın yaşamaktan zevk alacağı, kalkınmış, modern ve müreffeh bir Siirt için hizmet etmek ve buna katkı sağlamak için göreve talip olduğunu aktararak sözlerine şöyle devam etti: "Siirtlilerin kamu hizmetlerinden azami derecede faydalanmaları için çalışacağız. Görüşlerine, şikayetlerine ve çözüm önerilerine açık olacağız. Herkese kulak vererek, sivil toplum örgütlerinin, mesleki grup ve kuruluşlarının şehrimiz ile ilgili görüş ve önerilerine de önem vereceğiz. En önemlisi de meclis çalışmalarının partimizin misyon ve vizyonuna uygun olması için elimizden gelen tüm katkı ve çalışmaların içinde olacağız. Hemşehrilerimizin iradesi esastır ve bu iradenin ilimizin ve ülkemizin faydasına olması için gayret var gücümüzle çalışacağız."


AK Parti Siirt İl Başkanı Bayram Kızılay da, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirterek, 28 Şubat'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi için hazırlıkların devam ettiğini kaydetti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder