20 Şubat 2009 Cuma

MHP Siirt İl Başkanı AKP'ye Ateş Püskürdü

AKP ve tepki olarak DTP Siirt seçimleri arasında bir basın açıklaması bu Teşkilat Siirt MHP ve "AKP, tarihi geçmişte kullanıldığını belirten sıkıştırmak amacıyla," dedi.

SİİRTLİLER.NET

Başkanı Ercan Ertek açıklama ile Siirt il olarak verildi şöyledir:

"Siirt dedikodu Günümüzde insanlarımızın üzgün olduğunu olun. Bu seçim 2 parti arasında transfer olabilir dedikodu bulunmaktadır. Ipotek ilgili kişi koymak için doğru değildir ve başka hiç kimse olabilir. Görevi insanların yerine düştü ne zaman yapmış, Siirt ve ardından Türkiye'nin Başbakan'ını vefa borcu, aynı partinin belediye başkanı olarak seçti Siirt seçimi. Ne değişti ve ne seçildi. kim bu hesap. seçmenlerin yüz için olacak . victimization kağıt O kaymaz. Bu nedenle, 7 yıldan beri hükümet bir siyasi partiye hizmet yaptı. yeterli değil bizim ulus olan kişilerin haklarını değiştirmek için kullanılır.

85 yıl önce kurulan mevcut cümle devlet varlıklarının faz girildiğinde büyük tehlike tabi bulunmaktadır. Bugün, iktidardaki AKP'nin, Türkiye'miz çevrili olduğu için, ulus yargı, üniter yapıyı sarsmış olması. Değerler, tarihimiz, ilişkilerimizi partiler vardır itiraz olarak ele edilmektedir. Hancerlenmektedir bizim yurt içinde. Bizim çiftçi borç, işsizlik sahne aldı bataklık, sokak ve suçluları, medya, terör, bölünme ve sermaye fırsatçı nedeniyle, yabancılar için gelecekte, tarihimiz ağ bırakılmıştır ihanet.

Özet olarak, büyük bir tehlike ve sinsi ve ince oyunlar oynamaktadır. Bu nedenle bu seçim Türkiye'mizin yönünü belirleyecek bir seçim değildir. PAK İsa dolu, tarih ve kullanmak geçti.

Biz, bu seçimlerin yerel yönetimlerin, il ve ilçe aday eyalette 29 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Mart ayında, bu Cree MHP ve DTP arasında olacağını gösteriyor gibi.

Ercan Ertek
MHP Siirt İl Başkanı

siirtliler.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder